Messinia Live

Έκοψε την πίτα του το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Το φλουρί στον Μαστραγγελόπουλο

Με νέα πρόσωπα συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο, με ενός λεπτού σιγή, με ανεξαρτητοποίηση συμβούλου και με ευχές για τη νέα χρονιά

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ευλόγησε σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομος πριν από την συνεδρίαση του Συμβουλίου, παρουσία όλων των μελών και των νέων που αναδείχθηκαν πρόσφατα, πλην της Μαρίας Αγγελή και της Λαικής Συσπέιρωσης.


Τις ευχές τους έδωσαν ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Ηλιόπουλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ Βασίλης Τζαμουράνης κι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας, ενώ το φλουρί το βρήκε στο κομμάτι του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, που πήρε ως δώρο την "Προκήρυξη εις τα Ευρωπαϊκά αυλάς" και άλλα αναμνηστικά.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Λυμπερόπουλος-Επικεφαλής της "Νέας Δυναμικής" η Ουρανία Κότση

Στη συνέχεια ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με το καλωσόρισμα των Δημοτικών Συμβούλων όπως προέκυψαν από την απόφαση του Εκλογοδικείου για τον Γιάννη Αναζίκο και την αυτοδίκαιη έκπτωση από τη "ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ" των Χειλά Παναγιώτη και Χειλά Βασίλη, τη θέση των οποίων έλαβαν ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, που δήλωσε ανεξαρτητοποίηση, και η Ουρανία Κότση, η οποία θα εκτελεί χρέη επικεφαλής της παράταξης που θα έχει πλέον δυο μέλη μαζί με την Γεωργία Καμπουγέρη.

Επίσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των προσφάτων εκλιπόντων πρώην Δημοτικών Συμβούλων Γιάννη Χριστόπουλου και Γεωργίου Πασχάλη και του πρώην Βουλευτή Μπουλούκου Αριστόδημου. Στη συνέχεια συνεδρίασε με απαρτία το Δημοτικό Συμβούλιο.

Exit mobile version