Messinia Live

Δολοί: Πασχαλινή αγορά με λαμπάδες από Μανιάτικο λάδι και φυσικό κερί μέλισσας

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΛΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΤΟΥ Α.Σ. ΔΟΛΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ - ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

■ "Το μέλι συναντά το λάδι, να ανάψουμε τις λαμπάδες μας, Ανάστασης το βράδυ".
● Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολών "Ο Άγιος Νικόλαος" σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δολών διοργανώνουν πασχαλινή αγορά στο υπόστεγο του Συνεταιρισμού Δολών από τη Μεγάλη Δευτέρα 10/04/23 έως τη Μεγάλη Τετάρτη 12/04/23 (11:00 π.μ.-07:00 μ.μ.)

》Το "χρυσάφι" της περιοχής μας, το ελαιόλαδο, "συναντά" τις πασχαλινές λαμπάδες του Συλλόγου μας από φυσικό κερί μέλισσας και άλλες πασχαλινές δημιουργίες.
•Ευχαριστούμε τη ζωγράφο Κατερίνα Βουρδούνη για τον υπέροχο πίνακα που ετοίμασε αποκλειστικά για αυτή τη "συνάντηση".
•Ευχαριστούμε τα "ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ" και τον Δημήτρη Σαξιώνη για τη χορηγία των αρτοσκευασμάτων που θα μας διαθέσει ώστε να γευτούν οι επισκέπτες μας την ποιότητα του ελαιολάδου του Συνεταιρίσμου Δολών καθώς επίσης και για τα παξιμάδια & λαλάγγια που θα προσφέρει σε όλους μας.
•Τέλος ευχαριστούμε τους μελισσόκομους της περιοχής μας για το πολύ καλό μέλι που παράγουν και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για αυτή τη "συνάντηση".

》Την Αγία και Μεγάλη Τετάρτη,ημέρα που τελείται το Ιερό Ευχέλαιο, ο ιερέας του χωριού μας θα επισκεφτεί το χώρο του Συνεταιρισμού για να μυρώσει όσους το επιθυμούν.
□Σας περιμένουμε...

Exit mobile version