Messinia Live

Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας: Έκλεψαν την παράσταση μπαμπάδες και κόρες!

Εκπληκτική χορευτική συνύπαρξη των μπαμπάδων με τις κόρες τους στην καλοκαιρινή παράσταση της Δημοτικής Σχολής Χορού!

ΥΠΕΡΟΧΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ

Την καλοκαιρινή παράσταση των σπουδαστών της πραγματοποίησε απόψε, Παρασκευή 23 Ιουνίου στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, η Δημοτική Σχολή Χορού της Κ.Ε. Φάρις του Δήμου Καλαμάτας.

Χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος που συνεχάρη την Διευθύντρια της Σχολής χορού Θώμη Σταμούλη και τις δασκάλες.

Καθηγητές και μαθητές, όλων των τμημάτων της Σχολής, δουλεύοντας όλη τη χρονιά τις κινήσεις τους με τις χορογραφίες, έδωσαν, όπως είχαν υποσχεθεί, τον καλύτερό τους εαυτό, και το αποτέλεσμα ήταν πράγματι εντυπωσιακό.

Η ενότητα που ξεχώρισε ως ιδέα και ως εκτέλεση, ήταν η μοναδική χορευτική συνύπαρξη στη σκηνή των μπαμπάδων των μικρών σπουδαστριών, που κυριολεκτικά έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού, στο κατάμεστο Μέγαρο. Μια χορευτική συνύπαρξη που θα μείνει αξέχαστη στις κόρες, στους μπαμπάδες και σε όλους εμάς!

Exit mobile version