ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Οιχαλίας: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων των Παιδιών

Χαμόγελα και παιδικές φωνές γέμισε σήμερα 20/11 το Πνευματικό Κέντρο «Μαρία Κάλλας» του Δήμου Οιχαλίας στην εκδήλωση του Δήμου για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων των Παιδιών.

Την εκδήλωσε διοργάνωσε ο Δήμος Οιχαλίας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, τα Παιδικά Χωριά SOS και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού τοπικού τμήματος Μελιγαλά, προσήλθαν και μαθητές από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου.

Κατά την εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Οιχαλίας κ.Κόλλιας, η εκπρόσωπος των παιδικών χωριών SOS Δήμητρα Ψαρούλη, ενώ στην συνέχεια ακούστηκαν σύντομες ομιλίες από την κοινωνική λειτουργό Γιώτα Κοπίτα εκ μέρους των παιδικών χωριών sos και της κ.Μιντζά εκ μέρους του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, τέλος η εκδήλωση έκλεισε με ιδανικό τρόπο καθώς τον λόγο πήραν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τα παιδιά.
Τα παιδιά μας οι αυριανοί πολίτες και το μέλλον αυτού του τόπου διαμορφώνονται μέσα από την καθημερινότητά τους στην οικογένεια, στο σχολείο και στην κοινότητα και είναι υποχρέωση μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον θα προσφέρει ασφάλεια, ελευθερία γνώμης, κριτική σκέψη και υπεύθυνη στάση, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας.

Δήμος Οιχαλίας: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων των Παιδιών
To Top