Messinia Live

Δήμος Μεσσήνης: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εγγραφές σε Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ-Οι ημερομηνίες και οι προϋποθέσεις

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ξεκίνησε την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 μέσω ΕΣΠΑ, η υποβολή αιτήσεων στους Παιδικούς Σταθμούς / Βρεφονηπιακό Σταθμό και στα ΚΔΑΠ  Δήμου Μεσσήνης (1ο Κ.Δ.Α.Π. Μεσσήνης και Κ.Δ.Α.Π. Πεταλιδίου), για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2023-2024, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 12158/19-06-2023  πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Αναλυτικότερα:

Οι Αιτήσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής θα μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ, www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr, από 20/6/2023 - 11/7/2023, με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του/της εκάστοτε Αιτούντα / Αιτούσας, ως ακολούθως:

Δικαίωμα συμμετοχής  στην παρούσα Πρόσκληση, έχουν: 

Έχουν  όλοι οι γονείς ή τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, ανάδοχοι γονείς, επίτροποι ή συμπαραστάτες, νόμιμοι εκπρόσωποι βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους, σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.

Τα αποτελέσματα 

Οι Πίνακες (Προσωρινοί και Οριστικοί) των Αποτελεσμάτων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα: www.eetaa.gr στις παρακάτω ημερομηνίες :

 

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε αιτούσα θα πρέπει να πληροί σωρευτικά τις παρακάτω προϋποθέσεις:


 

Ο αριθμός των παιδιών που προαναφέρονται και υπολογίζονται στο εισόδημα είναι τα παιδιά μέχρι και 24 ετών ή τα άτομα με ΑμεΑ , ανεξαρτήτως ηλικίας.

Πολλά από τα στοιχεία που απαιτούνται θα αντληθούν αυτόματα, από διεπαφές με Πληροφοριακά Συστήματα μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από το Τμήμα Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης του Δήμου μας στα κάτωθι τηλέφωνα: 27223 60110, 27223 60116 καθώς και από τον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Παιδικοί Σταθμοί 2023-2024

 

Exit mobile version