Messinia Live

ΔιαφοροΖΩ: Έκοψε την Βασιλόπιτα και βράβευσε τους υποστηρικτές και χορηγούς του συλλόγου

Λαζαρίδης: Τα άτομα με αναπηρία πρέπει να βρίσκονται μέσα στον Αθλητισμό – Στόχος μας η συμμετοχή μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και να βρούμε νέους αθλητές

Την Βασιλόπιτα της νέας χρονιάς έκοψε σήμερα το πρωί στο εστιατόριο Yiamas του ξενοδοχείου Elite City Resort, ο αθλητικός σύλλογος ΑμεΑ ΔιαφοροΖΩ.

Με την έναρξη της εκδήλωσης έγινε ο απολογισμός των δράσεων που πραγματοποίησε ο σύλλογος το 2023, οι πολλές διακρίσεις των αθλητών του και οι στόχοι για το νέο έτος, από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Λαζαρίδη, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Τουρισμού κι Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Μαρία Οικονομάκου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λυδία Εξηνταβελώνη, φίλοι του συλλόγου, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και χορηγοί που στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου, οι οποίοι και βραβεύτηκαν με τιμητικές πλακέτες.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Αρώνης, που μίλησε με θερμά λόγια για τον Σύλλογο και έδωσε τις ευχές του. Την εκδήλωση παρουσίασε, όπως πάντα με επιτυχία και χιούμορ ο Ανδρέας Ζαγάκος. Ο τυχερός κέρδισε ένα ταξίδι με διαμονή στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο “Κυρίμαι” που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό του Γερολιμένα.

Exit mobile version