ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δέδες: “Ειδική έκτακτη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών στον Δήμο Μεσσήνης”

Ειδική έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Μεσσήνης από το Υπουργείο Υποδομών εξήγγειλε από το Δημαρχείο Μεσσήνης ο γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών, Γιώργος Δέδες. Η χρηματοδότηση θα γίνει λόγω των ζημιών που προκάλεσε η επέλαση του μεσογειακού κυκλώνα “Ζορμπά” στην ευρύτερη περιοχή, ενώ έκτακτης χρηματοδότησης τυχγάνουν ήδη δήμοι που έχουν κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη.
Όπως σημείωσε ο Γιώργος Δέδες τα έργα θα αφορούν την αποκατάσταση της οδοποιϊας αλλά και λιμενικά έργα στο Πεταλίδι.

Στη σύσκεψη εργασίας που είχε προηγηθεί με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη και τους δημοτικούς συμβούλους, έγινε ένα briefing για τα έργα που είναι σε εξέλιξη αυτό το διάστημα στον Δήμο, αλλά και οι νέες παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν.

ΤΣΩΝΗΣ: “ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ”

Ο γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους για τις θετικές εξελίξεις στον οδικό άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος, για την υποβολή προς έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, αλλά και για τα σχετικά με τα έργα στον Πάμισο ποταμό και την ιεράρχηση αυτών. Τέλος, συζητήθηκε και το ζήτημα της αντιδιαβρωτικής προστασίας του Πεταλιδίου και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν εκεί.

Μ.Π.

To Top