Messinia Live

COSMOS Fridays: Κάνε δικά σου τα ανδρικά παπούτσια της Fila μόνο με 32,90€ – 02/12/2022

Casual αθλητικά sneaker από τη Fila!

● Τα ανδρικά παπούτσια της Fila, Anatase 2 είναι κατάλληλα για δραστήρια καθημερινότητα καθώς μπορείς να τα φορέσεις για χαλαρό jogging, την προπόνηση στο γυμναστήριο ή για καφέ με τους φίλους. Είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση καθώς διαθέτουν μαλακό πάτο Memory Foam. Θα τα βρεις σε δύο χρώματα μαύρο και χακί.

Κάνε δικά σου τα ανδρικά παπούτσια της Fila, Anatase 2 για άνεση στην καθημερινότητα σου!
Αυτή τη Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου απόκτησε τα ανδρικά παπούτσια της Fila, σε απίστευτη COSMOS Fridays τιμή ➜ από 47,00€, μόνο 32,90€!

● Τα ανδρικά παπούτσια της Fila, Anatase 2 έχουν κανονική εφαρμογή και δένουν με κορδόνια. Το άνω μέρος από mesh υλικό χαρίζει εξαιρετικό αερισμό για άνετη αίσθηση όλη μέρα. Η ενδιάμεση σόλα από Eva προσφέρει την αντικραδασμική προστασία που χρειάζεσαι σε κάθε σου βήμα. Ενώ ταυτόχρονα η εξωτερική σόλα από καουτσούκ προσφέρει σταθερότητα στα βήματα σου.

Πρόλαβε super COSMOS Fridays τιμή μόνο για τα ανδρικά παπούτσια της Fila & μόνο για αυτή τη Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου!
Επωφελήσου από τις COSMOS Fridays προσφορές. Με μία επίσκεψη σου σε ένα από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας επέλεξε το δικό σου #COSMOSFRIDAYS προϊόν και πρόλαβε το σε Super τιμή, ΜΟΝΟ αυτή τη Παρασκευή!!

Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου
Νέα Είσοδος Καλαμάτας/OUTLET
Εδώ κερδίζεις!!!

Exit mobile version