Messinia Live

Χανδριναϊκός: Δίπλα στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Τα πρώτα τροχόσπιτα τοποθετήθηκαν στο χώρο στέγασης σεισμοπλήκτων στο Δαμάσι, Σάββατο 06 Μαρτίου 2021. Τη Δευτέρα θα κατατεθούν 300.000 ευρώ σε κάθε δήμο που επλήγη από το σεισμό, ώστε να αρχίσει άμεσα και η καταβολή των χρημάτων στους πληγέντες πολίτες, ενώ μέχρι την Τρίτη θα τοποθετηθούν οικίσκοι για να στεγάσουν τους κατοίκους των χωριών που επλήγησαν από τους σεισμούς στην περιοχή της Ελασσόνας. Αυτό ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα την περιοχή συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τους δημάρχους Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας και Ελασσόνας Νίκος Γάτσας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

Ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με άλλους συλλόγους της περιοχής

Ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ελπίδας στέλνει ο Χανδριναϊκός μαζί με άλλους συλλόγους, στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Ειδικότερα, τη συμπαράστασή τους στους σεισμοπαθείς των περιοχών της Θεσσαλίας δηλώνουν οι Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και περιφέρειας, Σύλλογος Γυναικών Χιλιοχωρίων, Χανδριναϊκός Εξωραϊστικός Αθλητικός Σύλλογος, Πολιτιστικός Σύλλογος Χανδρινού "Ο Μαντάς".

Όπως αναφέρουν "σε τέτοιες δύσκολες ώρες, που περνάνε οι συνάνθρωποί μας, εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης όπως: εμφιαλωμένα νερά, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια. χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, μωρομάντηλα, μάσκες, αντισηπτικά, γενικότερα είδη υγιεινής".

Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά στις αποθήκες του συνεταιρισμού στο ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ 6-9 μμ

Exit mobile version