Αθλητισμός

Αστέρας Βαλύρας: Νέος προπονητής ο Αντώνης Τσουκαλάς

Στα γραφεία του Αστέρα Βαλύρας υποδέχτηκαν χθες τον έμπειρο τεχνικό Αντώνη Τσουκαλά, για την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την ομάδα. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο τον ξενάγησε στους χώρους των γραφείων, των αποδυτηρίων και του αγωνιστικού χώρου, επιβεβαιώνοντας τη νέα συνεργασία που αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στον σύλλογο.

Ο Αντώνης Τσουκαλάς είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και διαθέτει πλούσια προπονητική εμπειρία. Από το 2006 έως το 2021 εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου, ενώ την περίοδο 2014-2015 διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Κ-20 του ίδιου συλλόγου. Επιπλέον, υπήρξε βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα των Τραχώνων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (Football League) την περίοδο 2015-2016.

Επί Μεσσηνιακού εδάφους οδήγησε τον Πάμισο Μεσσήνης στην κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας το 2023. Η εμπειρία του στα αναπτυξιακά τμήματα αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της ακαδημίας του Αστέρα Βαλύρας, παρέχοντας στους νεαρούς παίκτες την κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη.

Ο σύλλογος καλωσόρισε θερμά τον νέο προπονητή του, με την προσδοκία ότι η συνεργασία αυτή θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στους στόχους της. “Coach, σε καλωσορίζουμε στην κιτρινόμαυρη οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας!“, ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.

Με την επίσημη ανακοίνωση του νέου προπονητή, το Δ.Σ. του Αστέρα Βαλύρας επικεντρώνεται τώρα στις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών και στις επικείμενες μεταγραφές, που θα ενισχύσουν το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

 

To Top