Messinia Live

Aποτελέσματα αγώνων των Δημοτικών Σχολείων Δήμου Μεσσήνης

Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, οι διασχολικοί αγώνες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μεσσήνης, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης, 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης, 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης ,Δημοτικό Σχολείο Πεταλιδίου , Δημοτικό Σχολείο Εύας και Δημοτικό Σχολείο Βαλύρας. Οι αγώνες αφορούσαν τα παιδιά των τάξεων Δ’,Ε’& ΣΤ’ Δημοτικών και έγιναν κάτω από την επίβλεψη των Δασκάλων και Γυμναστών των Δημοτικών Σχολείων καθώς και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης. Τελετάρχης για ακόμη μία φορά ήταν ο γυμναστής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης, κ. Μιχάλης Μπιζίμης.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Νικόλαος Χονδρός, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος και ο υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης "Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μεσσήνης κα Τζώρτζη Μαρία και ιδιαιτέρα τον ιατρό Στράτο Κομπότη για την άρτια ιατρική κάλυψη του αγώνα".

Οι νικητές:

Αγώνας 50m κοριτσιών

Αγώνας 600m κοριτσιών

Μήκος κοριτσιών

Ρίψη Μπάλας κοριτσιών

Ύψος κοριτσιών

Αγώνας 50m αγοριών

Αγώνας 600m αγοριών

Μήκος Αγοριών

Ρίψη Μπάλας Αγοριών

Ύψος Αγοριών

Στην ομαδική βαθμολογία των σχολείων είχαμε ισοβαθμία με 15 βαθμούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης και του Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου.

Exit mobile version