Μουσική

Απόψε το μεγάλο Καλαματιανό γλέντι με τον Παναγιώτη Λάλεζα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Απόψε το μεγάλο Καλαματιανό γλέντι με τον Παναγιώτη Λάλεζα με δυο κλαρίνα στη σκηνη!

Η Καλαμάτα φορά απόψε τα γιορτινά της και ετοιμάζεται για ένα μεγάλο Καλαματιανό γλέντι, με πρωταγωνιστή τον γνωστό ερμηνευτή της δημοτικής και παραδοσιακής μουσικής Παναγιώτη Λάλεζα.

Η μουσική βραδιά πραγματοποιείται απόψε, Δευτέρα 10 Αυγούστου 2026, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, με την έναρξη να έχει προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ, προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό και αυθεντικό καλαματιανό γλέντι.

Στο πλευρό του Παναγιώτη Λάλεζα θα βρίσκονται δύο κλαρίνα, ο Θεόδωρος Τασούλας κι ο Τιμολέων Ντέμος, ενώ ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά αναμένεται να δώσει και το σχήμα με τον “δικό μας” ΚΛΑΔΗ στα κρουστά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην αφίσα της εκδήλωσης.

lalezas-2

Το πρόγραμμα υπόσχεται παραδοσιακά ακούσματα, αγαπημένα δημοτικά τραγούδια και φυσικά πολύ χορό, σε μια βραδιά που απευθύνεται σε όσους θέλουν να ζήσουν ένα γνήσιο ελληνικό πανηγύρι μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ενώ η είσοδος αναφέρεται στην αφίσα ως κουπόνι ενίσχυσης 5 ευρώ.

Το ραντεβού είναι απόψε στις 21:00. Για όσους αγαπούν το δημοτικό τραγούδι και το παραδοσιακό γλέντι, η βραδιά έχει όλα τα συστατικά για να… πάει μέχρι αργά!

Δημοφιλέστερα

To Top