Messinia Live

Απολογισμός Μπάκα: Περισσότερο πράσινο, ασφάλεια στις παιδικές χαρές και αναβαθμισμένο πρόγραμμα συντηρήσεων

ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ - ΔΙΠΛΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 

Σε απολογισμό έτους προχώρησε σήμερα, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Μπάκας. Ο κ. Μπάκας επιφυλάχτηκε να κάνει απολογισμό και στον τομέα της καθαριότητας, κάτι που θα κάνει προσεχώς, σε άλλη συνέντευξη. Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός τόνισε πως έχουν γίνει μελέτες και για νέα έργα στο άμεσο μέλλον. Να επισημάνουμε πως η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Καλαμάτας, χωρίς να διαθέτει πολυπληθές προσωπικό, πραγματοποίησε μέσα σε ένα χρόνο αρκετά έργα και παρεμβάσεις, αθόρυβα κι αποτελεσματικά.

Βέβαια χρειάζεται να γίνουν κι άλλα πολλά και σε όλες τις γειτονιές της πόλης, αλλά έγινε μια καλή αρχή και ο απολογισμός τους έτους κρίνεται θετικός. Κι επειδή πολλές φυτεύσεις και δέντρα της πόλης έχουν φτάσει το ανώτερο όριο ηλικίας τους και πρέπει να αντικατασταθούν, σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη έλλειψη νερού που πιθανόν να αντιμετωπίσουμε, θα πρέπει ο σχεδιασμός να λάβει σοβαρά υπόψη αυτά τα δεδομένα και να φυτευθούν τα καταλληλότερα άνθη, δέντρα και φυτά.

Παρούσα στην απολογιστική συνέντευξη ήταν και η Αναπλ. διευθύντρια Κατερίνα Χιουρέα.

Κατά τον απολογισμό για τον τομέα Πρασίνου, υπήρξε αναλυτική αναφορά ανά κατηγορίες.  Συγκεκριμένα αναφέρθηκε:

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Τέλος πολύ σημαντικό έργο έχει εκτελεστεί από τα συνεργεία αυτεπιστασίας του Δήμου, τόσο από τους μόνιμους υπαλλήλους που δίνουν τον καλύτερό εαυτό τους πολλά χρόνια, όσο και από το εποχιακό προσωπικό που ήρθε να ενισχύσει την υπηρεσία.

Exit mobile version