Αθλητισμός

Απόλλωνας Καλ.- Απολλώνιος 2-3: Θρίλερ στην Παραλία!

ΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Την πρώτη του ήττα στην σεζόν γνώρισε ο Απόλλωνας Καλαμάτας, στο κλειστό μάλιστα της Παραλίας, μετά από ματς- θρίλερ πέντε σετ με τον Απολλώνιο.

Η καλαματιανή ομάδα μπήκε πολύ άσχημα στο ματς και βρέθηκε να χάνει 0-2 καθώς το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο και δεν λειτούργησε σχεδόν τίποτε σωστά. Μόνο κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ είχε καλή απόδοση και πήρε ένα καλό σερί πόντων αλλά μετά ήρθε η καθίζηση για άγνωστο λόγο.

Από το 3ο σετ αφυπνίστηκε και σε δικό της σερί 2-0 ισοφάρισε σε 2-2 στέλνοντας το ματς να κριθεί σε 5ο σετ.
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης έβλεπε ότι υπήρχε πρόβλημα και με αλλαγές και σωστή τακτική, η ομάδα του Απόλλωνα “γύρισε” το παιχνίδι και τις εντυπώσεις κι έγινε ξανά διεκδικήτρια της νίκης, σε ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι.
Στο τάι μπρέικ έσπασαν καρδιές και η ομάδα του Κερατσινίου πήρε τελικά το σετ στις λεπτομέρειες με 17-19, με μια αμφισβητούμενη απόφαση των διαιτητών αφού στο video φαίνεται η μπάλα να είναι μέσα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.facebook.com/pavlos.hristopoulos.5/videos/10155564484461116/

Τα σετ: 23-25, 20-25, 27-25, 25-16, 17-19.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης-Στέφανος Μάνα): Αποστολοπούλου, Γ. Δεδούση, Ιωσηφίδη, Καραμούντζου, Κοντέα, Μικέλη, Μπούνα, Γκόγκου, Καραγιάννη, Κόλλια, Μασουρίδη, Μπελογιάννη, Οικονομοπούλου.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (Δεναξάς): Καμπούρη, Μπουρέκα, Λουρίδα, Στ. Γκιούρδα, Μάστορα, Βελιανίτη, Κορακιανίτη, Βυθούλκα, Θεοδωρίδου, Λακασά, Γουνου, Μαρία Θεοδωρακέα, Ταμπάκη, Ελ. Γκιούρδα.

O αγώνας είχε και χαρακτήρα ενίσχυσης των Παιδικών Χωριών SOS που γιορτάζουν αυτές τις ημέρες τα 10 χρόνια δραστηριοποίησή τους στην Καλαμάτα.

To Top