Messinia Live

Ανεβάζει τον πήχη ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 και φέρνει το επί κοντώ στην Καλαμάτα!

Πέτρος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Λάσκαρης τοποθετούν μετά απο χρόνια το στρώμα του επι κοντώ στο Δημοτικό στάδιο και μιλούν στο messinialive για το φιλόδοξο πλάνο τους

Ένα αγώνισμα που τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει τρομερή έκρηξη στην Ελλάδα και έχει φέρει τεράστιες διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό, φέρνει από το Σεπτέμβρη και στην Καλαμάτα ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016.

Ο καλαματιανός σύλλογος, ο οποίος στα τέσσερα μόλις χρόνια ζωής έχει εισάγει πολλές καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες, θα ιδρύσει Ακαδημία επί κοντώ φιλοδοξώντας να δημιουργήσει τη νέα γενιά των πρωταθλητών των αιθέρων.

Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου, Κώστας Φιλιππίδης, Εμμανουήλ Καραλής αποτελούν τη "χρυσή" φουρνιά του ελληνικού στίβου στο επί κοντώ και με τις επιτυχίες τους έχουν ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για τη μαζικότερη ανάπτυξη του αγωνίσματος. Αυτό φιλοδοξεί να κάνει και ο Ακρίτας ο οποίος θα εμπιστευτεί την Ακαδημία στα χέρια ενός παλαιού πρωταθλητή και Πανελληνιονίκη, του Παναγιώτη Λάσκαρη ο οποίος σταμάτησε πέρυσι την ενεργό δράση και επαναπατρίστηκε για το σκοπό αυτό.

"Φιλοδοξούμε  να δημιουργήσουμε τους επόμενους πρωταθλητές.  Γιατί όχι να βγάλουμε τον επόμενο Φιλιππίδη ή την επόμενη Στεφανίδη από εδω, από την Καλαμάτα",  λέει  ο υπεύθυνος του συλλόγου Πέτρος Παπαδόπουλος, που έχει βάλει μπρος το φιλόδοξο σχέδιο.

To messinialive συνάντησε τον έμπειρο παράγοντα  στο Δημοτικό στάδιο της πόλης να  τοποθετεί μετά από χρόνια και πάλι στη θέση του το στρώμα του επί κοντώ.  Μαζί του και ο Παναγιώτης Λάσκαρης, ο όποιος θα αναλάβει να μετουσιώσει σε πράξη το όραμα.

ΣΗ

Ο 28χρονος προπονητής έλκει την καταγωγή του από του Κατσαρού και ξεκίνησε τον αθλητισμό σε ηλικία 7 ετών.

Σε σύντομο διάστημα κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή των κατηγοριών Παμπαίδων και Νέων σημειώνοντας αρκετές Πανελλήνιες νίκες και αντίστοιχα ρεκόρ. Υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων στίβου σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα με σημαντικές διακρίσεις.

Δείτε τις δηλώσεις τους στην κάμερα του messinialive



Η ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Τσαπόγα για την δημιουργία Αθλητικού Κέντρου Ρίψεων στον Δήμο Καλαμάτας.

Exit mobile version