Messinia Live

Αίολος: Έκοψε την Βασιλόπιτα και προετοιμάζεται για μια σπουδαία ναυταθλητική χρονιά

Ο ΑΙΟΛΟΣ ΘΑ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο Ν.Α.Σ.Κ. Αίολος στις φιλόξενες κι αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του, παρουσία προσκεκλημένων, μελών και φίλων του Συλλόγου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Παν. Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Σαραντόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Βγενής έκανε απολογισμό των δράσεων της περασμένης χρονιάς κι αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές διοργανώσεις που ετοιμάζει ο Καλαματιανός Ναυταθλητικός Σύλλογος για το 2023.

Ο Αίολος τα τελευταία δυο χρόνια προχώρησε στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του με την βοήθεια ανθρώπων που κατονόμασες ο κ.Βγενής στην ομιλία του καθώς επίσης και τα νέα τμήματα που ήδη λειτουργούν.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους εκπρόσωπους φορέων και συλλόγων και τιμητικές απονομές στον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, στον Κυβερνήτη Γιώργο Δρακόπουλο και το πλήρωμα του σκάφους BLUE LINE για την 1η θέση που κατέλαβε για 4η φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας 2021.

Ακολούθησαν απονομές στους προπονητές και τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, στους νικητές των αγώνων ανοικτής θάλασσας και φυσικά στους απόφοιτους της Σχολής Ανοικτής Θάλασσας.

Exit mobile version