ΕΥ ΖΗΝ

6ο Καλαματιανό καρναβάλι: Διασκέδασε όλη η πόλη με την “Νυχτερινή παρέλαση”

Με πολύ κέφι και χορό από τους συμμετέχοντες καρναβαλιστές πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η νυχτερινή παρέλαση, κατά μήκος της οδού Αριστομένους, ξεκινώντας από την οδό Μακεδονίας μέχρι και την πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου είχε στηθεί ένα DJ party!
Όλα τα γκρουπ παρέλασαν υπό τους ήχους της καρναβαλικής μουσικής, που φέτος έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην παρέλαση και ήταν ανάγκη να υπάρχει, όπως είχε επισημανθεί στο παρελθόν, δίνοντας έτσι κέφι και ρυθμό όχι μόνο σε όσους συμμετείχαν αλλά και στους θεατές που τους παρακολουθούσαν να διασκεδάζουν.
Η πομπή ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 7 και τερμάτισε μία ώρα αργότερα στο χώρο μπροστά από τους Αγίους Αποστόλους.
Η Καρναβαλική επιτροπή είχε φροντίσει να υπάρχει καλός ρυθμός και κέφι στην παρέλαση και ο δήμος Καλαμάτας είχε ετοιμάσει και ένα θέαμα με πυροτεχνήματα.
Γενικά ήταν μια όμορφη διασεδαστική βραδιά!
Ήταν ένα ζέσταμα για τους καρναβαλιστές για την μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει την Κυριακή το μεσημέρι στις 3:30.
Παρουσιαστής θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος ενώ μετά θα ακολουθήσει μία μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα Locomondo.

Στα …παρατράγουδα της χθεσινής νυχτερινής παρέλασης ήταν η διαφωνία κάποιων group καρναβαλιστών για τον χώρο όπου στήθηκε η εξέδρα στην πλατεία, έχοντας συμφωνήσει “κάτι εντελώς διαφορετικό” όπως είπαν και η πτώση της “γάτας” μασκότ, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει!

Πολύ θετική ήταν η ύπαρξη μουσικής σε όλο το μήκος της παρέλασης, που έβαλε την πόλη σε ρυθμούς πάρτυ και το πολύ κεφάτο το dj set στην πλατεία, εκεί που βρέθηκε και η γνωστή δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha “Φως στο τούνελ” Αγγελική Νικολούλη!
Το κέφι συνεχίζεται στο 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι!

Δημοφιλέστερα

To Top