Messinia Live

Ξεκίνησαν οι πτήσεις Καλαμάτα-Αθήνα από την Aegean

ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 2 ΠΤΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε η αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με την Αθήνα και το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" από την Aegean με αεροσκάφος ATR που διαθέτει 48 θέσεις της Olympic air, με τα δρομολόγια να διαρκούν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις καθημερινά, μία το πρωί με άφιξη στις 11.15 και αναχώρηση στις 11.40, και μία το βράδυ με άφιξη στην Καλαμάτα στις 20:20 και αναχώρηση για την Αθήνα στις 20:45.
Κάθε Παρασκευή και Κυριακή θα πραγματοποιείται μόνο η πρωινή πτήση η οποία διαρκεί 40 λεπτα

Η πρώτη πτήση που έγινε χτες είχε πληρότητα 50% και αρκετοι ξένοι τουρίστες, αλλά και έλληνες, προτίμησαν το αεροπλάνο να μετακινηθούν γρήγορα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, με την τιμή του εισιτηρίου να κυμαίνεται από 70 έως 140 € χωρίς τους φόρους, ενώ θα υπάρχουν και εκπτώσεις αλλά και προσφορές - ειδικά για εισιτήρια που κλείνονται νωρίτερα.

ΜΕΧΡΙ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 5 ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα δρομολόγια  Μεσσηνία Καλαμάτα- Θεσσαλονίκη πάλι με την Olympic air πηγαίνουν πολύ καλά και αυξάνονται σε πέντε την εβδομάδα καθημερινά εκτός Παρασκευής και Κυριακής μέχρι τις 31 Οκτωβρίου με την τιμή να κυμαίνεται από 40 έως 105 € χωρίς τους φόρους.

Exit mobile version