Μεσσηνιακα

Φιλιατρά, Άγιος Χαράλαμπος – Trigilidas

 


 

 

10 Φεβρουαρίου 2019


Φιλιατρά,
Άγιος Χαράλαμπος (μνήμη του),
Κυπαρισσία.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 9/02/2018 (Εσπερινός):
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 15:45 μ.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για την Κυπαρισσία. Ελευθερος χρόνος για καφέ και ξεκούραση. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα Φιλιατρά, για να παρακολουθήσουμε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους.  Μετά τη λειτουργία, θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο και θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 10/02/2018 ( Μνήμη του):
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για τα Φιλιατρά, για να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους. Τα Φιλιατρά είναι η τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Μεσσηνίας, μετά την πρωτεύουσα του νομού την Καλαμάτα και την Μεσσήνη. Βρίσκεται στη νότια και δυτική πλευρά του νομού, ανάμεσα στις δυο κωμοπόλεις Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους. Το όνομα της πόλης προέρχεται κατά πολλούς από τα πολλά πηγάδια που υπήρχαν στην περιοχή πριν από αρκετά χρόνια (φιλιατρό σημαίνει το χείλος του πηγαδιού). Τα Φιλιατρά είναι η συνέχεια της αρχαίας πόλης με την ονομασία Εράνα. Μετά τη λειτουργία και την παρακολούθηση της λιτανείας, θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο και θα αναχωρήσουμε για την Κυπαρισσία. Στάση για φαγητό και ξεκούραση σε επιλεγμένο εστιατόριο. Στη συνέχεια, αναχώρηση για Καλαμάτα. Άφιξη στην Καλαμάτα το απόγευμα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
€ 10,00 το άτομο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
– Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
– Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
– Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

 

 



Περισσότερα στο trigilidas.gr

To Top