Μεσσηνιακα

Τρίκαλα Κορινθίας-Μονή Αγ.Βλασίου-Χιον. Κέντρο Ζήρειας-Ξυλόκαστρο

Τρίκαλα Κορινθίας-Μονή Αγ.Βλασίου-Χιον. Κέντρο Ζήρειας-Ξυλόκαστρο – Trigilidas




Μονοήμερη εκδρομή

 3 Μαρτίου 2019

Τρίκαλα Κορινθίας,
Μονή Αγίου Βλασίου,

Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας 
& Ξυλόκαστρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 στη Νέδοντος (όπισθεν Nottos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση μέσω Ισθού για το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας. Κατά την διαδρομή μας θα σταματήσουμε για επίσκεψη στην Μονή Αγ.Βλασίου στα Άνω Τρίκαλα. Άφιξη στο Χιονοδρομικό και χρόνος ελεύθερος για να χαρούμε το χιόνι. Το μεσημέρι επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα τα Μεσαία Τρίκαλα. Άφιξη και φαγητό. Μετά το φαγητό μας, θα συνεχίσουμε για το Ξυλόκαστρο, όπου θα έχουμε στάση για καφέ. Τέλος, θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα μ΄ ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
€ 20,00 το άτομο.
€ 15,00 παιδιά απο 4 εως 12 ετών.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
* Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

 

 


Media



Περισσότερα στο trigilidas.gr

Δημοφιλέστερα

To Top