Αθλητισμός

Kalamata BC: Το 1ο summer camp είναι γεγονός! 20-23 Ιουνίου για αγόρια & κορίτσια από 8 έως 18 ετών

Η Καλαμάτα BC γιορτάζει τα δύο χρόνια δραστηριοποίησής της στο μπασκετικό στερέωμα τής πόλης μας και θα το γιορτάσει με τη διοργάνωση του πρώτου kbc summer Camp, ένα δυνατό μπασκετικό Camp με τη συμμετοχή ελλήνων καταξιωμένων έμπειρων προπονητών με πολλές συμμετοχές στην Α1 Εθνική κατηγορία και σε ομάδες του εξωτερικού.

Πρόκειται για ενα Camp που το σχεδίασαν οι άνθρωποι της ομάδας και το υλοποιούν μαζί, η διοίκηση και οι συνεργάτες της ομάδας.
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή διοργάνωση για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης, που θα πραγματοποιηθεί με την σημαντική συνεισφορά των χορηγών της ομάδας.
Στο Camp θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες που η ενασχόλησή τους είναι σχετική με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
Φέτος, για πρώτη χρονιά, λειτούργησε η Ακαδημία της ομάδας και οι άνθρωποι της είναι πολύ ευχαριστημένοι που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Ένωσης, παίζοντας και πολλά φιλικά παιχνίδια, ενώ από τη Νέα περίοδο, θα είναι σε δράση όλα τα αγωνιστικά τμήματα στα τοπικά πρωταθλήματα της Ένωσης.
Οι κατευθύνσεις της ομάδας κινούνται σε τρία μέτωπα:
Το πρώτο είναι το αγωνιστικό προφίλ, με τη συμμετοχή της σε όλες τις διοργανώσεις, η δεύτερη είναι η κατεύθυνση με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αφού διοργάνωσε επιτυχημένα διάφορες ημερίδες και η τρίτη κατεύθυνση είναι το κοινωνικό προφίλ της ομάδας, στο οποίο οι άνθρωποι της Kalamata BC δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα, γιατί θεωρούν τον σύλλογο ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και θέλουν να συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις.
Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, που είναι η παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, η ομάδα θα διοργανώσει ένα τουρνουά μπάσκετ στο ανοικτό γήπεδο του ξενοδοχείο Εlite, με τη συμμετοχή ομάδων από όλο το νομό.
Το σύνθημα του τουρνουά θα είναι “η ζωή έχει ουσία χωρίς ουσίες” , που θα είναι και τυπωμένο στα μπλουζάκια που θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες!

Έναρξη στις 20 Ιουνίου

Το “1ο K.B.C. Summer Camp” θα φιλοξενηθεί 20 με 23 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.
Από τις 8.30 το πρωί έως τη 1.30 μετά το μεσημέρι, οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από καταξιωμένους προπονητές.

Στο Camp της Μεσσηνιακής ομάδας θα βρεθούν ο ο Γιώργος Βελισσαράκος, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ και άλλοτε βοηθός στον Παναθηναϊκό. Ο Βασίλης Μπρατσιάκος, που δημιούργησε το «θαύμα» της Κύμης, με τελευταία επιτυχία την παραμονή στη Basket League και ο Θανάσης Γιαπλές, νταμπλούχος Κατάρ με την Αλ Ραγιάν στο πλευρό του Στέργιου Κουφού.
Ενδέχεται να δώσει το “παρών” και ένας αγαπημένος μπασκετμπολίστας μεγάλης ομάδας, “από το πάνω ράφι” όπως τόνισε ο Αντώνης Κούτρης, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ξενοδοχείο ELITE.

Το κόστος συμμετοχής ανά παιδί είναι 20 ευρώ

Στη συνέντευξη παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Καλαμάτας B.C. Ηλίας Κάτσαρης, και μίλησαν ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Βασίλης Κονταργύρης, ο προπονητής των ακαδημιών της Καλαμάτας B.C Αντώνης Κούτρης, ο γυμναστής Γιώργος Κουλιέρης και ο διατροφολόγος ́́ Γιάννης́ Πετρακόπουλος.

To Top