Μεσσηνιακα

Προσφορά: 2 μέρες Αράχωβα-Παρνασσός-Δελφοί. – Trigilidas

2 ήμερη εκδρομή στην Φωκίδα-ΒοιωτίαΑράχωβα Xιονοδρομικό Kέντρο Παρνασσού,Δελφοί.
 23-24 Φεβρουαρίου 2019.

1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΤΡΑ – ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΔΕΛΦΟΙ.Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (πίσω από τα Notos Galleries) στις 06:45 π.μ.. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 07:00 π.μ για τους ξακουστούς Δελφούς μέσω Πάτρας, Ρίου-Αντίρριου με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στους Δελφούς, τον ομφαλό της γης, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση σε εστιατόριο στην Αράχωβα ή στους Δελφούς με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.
2η μέρα : ΔΕΛΦΟΙ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ.Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και να χαρείτε το χιόνι. Θα παίξετε, θα κάνετε σκι, θα απολαύσετε τον καφέ σας στο σαλέ του κέντρου θαυμάζοντας το κατάλευκο τοπίο και τους σκιέρ να ανεβοκατεβαίνουν στις πίστες. Στην συνέχεια θα αφήσουμε τον χιονισμένο Παρνασσό για την Ορεινή Αράχωβα (υψ. 940 μ), κωμόπολη με έντονο παραδοσιακό χρώμα. Συνεχίζουμε μέσω Θήβας για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες. Κατά την διαδρομή μας σχεδιάστε νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.Τ Ε Λ Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ  –   Κ Α Λ Ο   Τ Α Ξ Ι Δ Ι.Τιμή συμμετοχής€   75 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.€   95 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.€   60 παιδικό σε τρίκλινο δωμάτιο με τους γονείς.
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ – Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.- Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στους Δελφούς σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με πρωινό με ντους και τουαλέτα.- Διόδια Γέφυρας Ρίο-Αντίρριο.- Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.- Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.- Έντυπα – χάρτες.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙΌ,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά, ο φόρος διαμονής κ.α.
 

Περισσότερα στο trigilidas.gr

Δημοφιλέστερα

To Top