ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέχρι 31 Μαϊου οι εγγραφές για το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας

Μέχρι τις 31 Μαϊου καλούνται οι γονείς των μαθητών που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας “Mαρία Κάλλας” να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο Μουσικό Σχολείο στην οδό Γεωργίου Καρέλια και οι γονείς των μαθητών που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Α’ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2017-18 πρέπει να προμηθευτούν τις αιτήσεις απο το Σχολείο, να τις συμπληρώσουν και να τις υποβάλλουν εγκαίρως. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Μαϊου.

Όπως δήλωσε στην κάμερα του MESSINIALIVE ο υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου, Διονύσης Κοτταρίδης, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος πολλών μαθητών να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο, γίνεται μια επιλογή μέσω ειδικών εξετάσεων (ρυθμός, μελωδία, φωνή)για κάθε υποψήφιο μαθητή, ώστε να συμπληρωθούν 2 με 3 τμήματα μαθητών για την Α’ Γυμνασίου.

Παράλληλα τις ημέρες των εγγραφών γίνεται και ενημέρωση από καθηγητές  στους γονείς που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν τα παιδιά τους στο Μουσικό Σχολείο, ώστε να σχηματίσουν εμπεριστατωμένη εικόνα για το Σχολείο, το πρόγραμμα, τις απαιτήσεις.Η ενημέρωση αυτή θα γίνεται από τις 8 έως τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 31 Μαΐου.

Τέλος, στο πλαίσιο των εορτών Μαθητικής Δημιουργίας θα δοθεί παράσταση  την Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 8 το βράδυ,στο ΔΗΠΕΘΕΚ. Πρόκειται για την παράσταση που είχε δοθεί απο το Μουσικό Σχολείο την παγκόσμια ημέρα Γαλλοφωνίας. Είσοδος ελεύθερη.

Μέχρι 31 Μαϊου οι εγγραφές για το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας
To Top