Μεσσηνιακα

Μαζωνάκης-Δημητρίου-Κουρκουλής – Trigilidas

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο καλλιτέχνης με το ανεξάντλητο ρεπερτόριο και τη μοναδική αισθητική, η Άντζελα Δημητρίου, μία ντίβα του κλασικού λαϊκού τραγουδιού και ο Νίκος Κουρκούλης με τη γνήσια λαϊκή φωνή, ενώνονται και δημιουργούν ένα καλειδοσκόπιο συναισθημάτων και αναμνήσεων που προκαλεί έντονες συγκινήσεις.
Η επιθυμία του Γιώργου Μαζωνάκη να βρεθεί στη σκηνή με την Άντζελα Δημητρίου πραγματοποιείται με ένα σχήμα που θα βάλει φωτιά στην διασκέδαση, αφήνοντας στο πέρασμά του λάμψη και ιστορία.
 
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 18:15 στη Νέδοντος (όπισθεν Nottos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 18:30 για το κέντρο διασκέδασης Έναστρον. Άφιξη στην Αθήνα, είσοδος στο κέντρο, ακολουθεί ποτό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Τέλος, στις 05:00 ώρα περίπου θα πάρουμε τον δρόμο επιστροφής για την Καλαμάτα μ’ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα στις 08:30-09:00 περίπου της επομένης μέρας.
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
€ 60,00 το άτομο.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.* Δείπνο.* 1 μπουκάλι κρασί ανά 3 άτομα.* Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα.ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.                      

Περισότερα στο trigilidas.gr

Δημοφιλέστερα

To Top