ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος για Μητροπολίτη Μεσσηνίας:”Μου έστελνε τετράδια με ρουσφέτια”

Σε επίθεση εναντίον του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου προχώρησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης στην εκμπομπή «Αυτοψία» στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA .
Ο υπουργός αναφερόμενος στα στρατόπεδα ανά την επικράτεια και σε πιέσεις τοπικών παραγόντων αναφέρθηκε στον Σεβασμιώτατο λέγοντας ότι του «επιτίθεται συνεχώς διότι τα τετράδια με τα ρουσφέτια που του έστελνε ο ίδιος δεν τα ικανοποιεί».
Ο υπουργός αναφέρθηκε στο κλείσιμο κάποιων στρατοπέδων απο τον Σεπτέμβριο-βάσει του νέου σχεδιασμού που υλοποιεί το Γενικό Επιτελείο Στρατού- και αφορά την εξοικονόμηση και το συμμάζεμα δαπανών αλλά και την καλύτερη αξιοποίηση του δυναμικού των ενόπλων δυνάμεων.Υπολογίζεται ότι απο αυτό θα εξοικονομηθούν 20.000.000 ευρώ.
Προαναγγέλει επίσης την ένταξη στα Λύκεια ειδικού κλάδου στρατιωτικής κατεύθυνσης για όσους νέους ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στις στρατιωτικές σχολές.Εξύμνησε την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων στο να αντιμετωπίσουν κάθε απειλή τονίζοντας ότι καμία πρόκληση δεν μένει αναπάντητη.

Καμμένος:”Ο Παπανδρέου έπρεπε να συλληφθεί”
“Ο Σαμαράς μεγαλύτερος εγκληματίας απο τον Παπανδρέου’

Αναφέρεται και στους πρώην πρωθυπουργούς, Γ.Παπανδρέου λέγοντας πως “θα έπρεπε να είχε συλληφθεί για την παράδοση της χώρας και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, όταν το 2010 έφερε στην χώρα το ΔΝΤ”, αλλά και στον Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς τον “μεγαλύτερο εγκληματία απο τον Παπανδρέου γιατί εξαπάτησε τον λαό και προκειμένου να κυβερνήσει έδωσε συγχωροχάρτι στον Παπανδρέου”.

“Ο Κυριάκος έχασε το τρένο”

Απο την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο νύν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον οποίο εκτίμησε ότι “έχασε το τρένο”, και πως “με την πολιτική που ασκεί αυτή τη στιγμή κάνει κακό στη φήμη του πατέρα του”.Απέκλεισε δε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόμμα της Ν.Δ.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπερασπίζεται τη νέα συμφωνία, λέγοντας ότι σηματοδοτεί το τέλος των Μνημονίων και δηλώνει πως το 2019 ο ελληνικός λαός θα τους εμπιστευτεί ξανά αν και, όπως ομολογεί με διάθεση αυτοκριτικής, λάθη έγιναν.
Την ίδια στιγμή, επιτίθεται στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τονίζοντας ότι είναι ο μόνος σταθερός εχθρός της Ελλάδας και δηλώνει πως η Ευρώπη της παγκοσμιοποίησης έχει καταρρεύσει.
Επίσης, μιλά για τους φακέλους με άρωμα μίζας στο Υπουργείο του και αναφέρει ότι μπορεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος να τιμωρήθηκε, υπάρχουν όμως και άλλοι που ακόμη μένουν ατιμώρητοι, αποδίδοντας ευθύνες στον Γιάννο Παπαντωνίου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ακόμα, ο Πάνος Καμμένος αναφέρεται στην προσωπική του σχέση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και δηλώνει πως παρά την κρίση, η χώρα μπορεί να απαντήσει σε κάθε πρόκληση και να νικήσει την Τουρκία.
Τέλος, τονίζει πως αυτή η Κυβέρνηση είναι η μόνη που στέκεται στα δύο και όχι στα τέσσερα όπως οι προηγούμενες.

Δημοφιλέστερα

To Top