ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφασισμένοι να κλείσουν επ’ αόριστον τους δρόμους της Μάνης

ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ “ΓΑΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ Κ.Υ. ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

“ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ”

Επανέρχεται με νέα ανακοίνωση η εθελοντική ομάδα διάσωσης “Γαία”, αφού πέρασαν χωρίς ουσιαστική ανταπόκριση οι σοβαρές επισημάνσεις που έκανε πριν λίγες ημέρες, σχετικά με τις ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές στο Κ.Υ. Αγίου Νικολάου…

Η σημερινή ανακοίνωση αναφέρει:

“Το αυτονόητο, δεν είναι διαπραγματεύσιμο.
Η υγεία των πολιτών δεν είναι σχεδιασμός αποφάσεων, μετάθεση ευθυνών. Δεν έχει να κάνει με ιδανικές συνθήκες, επικύρωση νέων συνταγματικών νόμων, με αλλαγές που έχουν οραματιστεί στο μέλλον, υποσχέσεις, μα με άμεση επίλυση.
Η ίδια η ζωή, έχει τους δικούς της άγραφους κανόνες.
Με την υπάρχουσα δυσμενή κατάσταση του κέντρου υγείας και με τη σκέψη μας στη ζωή των πολιτών κι επισκεπτών μας κι αφού εξαντλήσαμε κάθε δημοκρατική ενέργεια, θεωρώ πως κάθε πολίτης και φιλοξενούμενος του τόπου μας θα είναι μαζί μας σε οποιαδήποτε συλλογική απόφαση παρθεί για το καλό της Μάνης.
Καμιά άλλη ζωή δεν πρέπει να χαθεί.
Τις επόμενες ημέρες θα ζητήσουμε τη στήριξη των πολιτών στο επ’ αορίστου χρόνου κλεισίματος των δρόμων της περιοχής. Οι πολίτες απαιτούν αξιοπρέπεια, οι φιλοξενούμενοι ασφαλή παραμονή. Μακριά από κάθε συμφέρον (αναγνωρίζοντας την τουριστική περίοδο) πρέπει να διαφυλάξουμε τη ζωή όλων των πολιτών. Δεν χωράει αμφιβολία πως είναι προτιμότερο να σωθεί ο δικός μας άνθρωπος (οικογένεια, φίλος, γνωστός, επισκέπτης) από το κρατήσουμε την επιχείρηση μας.
Από το άκουσμα/ σφυγμό των πολιτών, υπάρχει σύσσωμη συσπείρωση, ανιδιοτέλεια και επιθυμία ν’ αγωνιστούμε για το αυτονόητο, την διαφύλαξη της ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ” .
Δημήτρης Ευθυμίου
Φαρμακοποιός Αγ. Νικολάου

Αποφασισμένοι να κλείσουν επ’ αόριστον τους δρόμους της Μάνης
To Top