Μεσσηνιακα

Γιάννης Πλούταρχος-Μελίνα Ασλανίδου – Trigilidas

Γιάννης Πλούταρχος-Μελίνα Ασλανίδου – Trigilidas




Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

στο Φωταέριο.


Ο Γιάννης Πλούταρχος, πιο λαμπερός από ποτέ, φέτος πηγαίνει ΦΩΤΑΕΡΙΟ. Στο κεντρικό αυτό live stage στο Γκάζι στήνει το δικό του σκηνικό με την υπέροχη βαθειά φωνή του, τις απαράμιλλες ερμηνείες του και το διαχρονικό του ρεπερτόριο διανθισμένο από τις πρόσφατες επιτυχίες του.
Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες το έντεχνου λαϊκού τραγουδιού. Η μοναδική χροιά της φωνής της εντυπωσιάζει και τραγουδήσει κομμάτια που έχουν κατακτήσει το πανελλήνιο και αποτελούν πραγματικά διαχρονικά διαμάντια του σύγχρονου έντεχνου ρεπερτορίου.
Έχει ξεχωρίσει για τις έξοχες συνεργασίες της και τις υπέροχες συναυλίες που έχει δώσει σε όλη την χώρα αλλά και για τις συνεργασίες της με το πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της χώρας.
Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους τον φετινό χειμώνα και υπόσχονται βράδια…εκρηκτικά.
Ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος και η εντυπωσιακή Μελίνα Ασλανίδου έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα και από την πρώτη κιόλας μέρα απέδειξαν πως αυτό τον χειμώνα θα είναι οι πρωταγωνιστές της νυχτερινής ζωής της Αθήνας.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 18:15 στη Νέδοντος (όπισθεν Nottos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 18:30 για το κέντρο διασκέδασης Φωταέριο. Άφιξη στην Αθήνα, είσοδος στο κέντρο, ακολουθεί ποτό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Τέλος, στις 05:00 ώρα περίπου θα πάρουμε τον δρόμο επιστροφής για την Καλαμάτα μ’ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα στις 08:30-09:00 περίπου της επομένης μέρας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

€ 60,00 το άτομο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* 1 μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα ή 1 φιάλη ουίσκι ανά 4 άτομα κομπλέ με όλα τα συνοδευτικά.
* Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.
Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.                      


Media



Περισσότερα στο trigilidas.gr

Δημοφιλέστερα

To Top