Βιβλίο

“Γαλάζια Κόμπρα” και “Ζωές στην Καταιγίδα” τα νέα βιβλία του Π.Γιαννουλέα

ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑ

“Γαλάζια κόμπρα” και “Ζωές στην καταιγίδα”, από τις εκδόσεις Δρόμων, είναι τα νέα βιβλία του συγγραφέα, Παναγιώτη Γιαννουλέα, που παρουσιάστηκαν χθες βράδυ στο καφέ-εστιατόριο “Σταθμός”.
Για τα μυθιστορήματα, αλλά και για τον συγγραφέα, μίλησαν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστας Μαργέλης και οι δημοσιογράφοι, Γιούλα Σαρδέλη, Κώστας Δεληγιάννης και Θανάσης Παντές, που είχε και τον συντονισμό.
Ο ίδιος ο συγγραφέας, μιλώντας αποκλειστικά στο MessiniaLIVE,για τα νέα του βιβλία δήλωσε ότι, αυτά γράφονταν σχεδόν παράλληλα.
Όσο αφορά τη “Γαλάζια Κόμπρα”, πρόκειται για ένα αμιγώς αστυνομικό μυθιστόρημα που αφορά ένα γαλάζιο διαμάντι αμύθητης αξίας με την κωδική ονομασία “Γαλάζια Κόμπρα”, που απ’ όπου περνά σκορπά… θάνατο!
Το βιβλίο του “Ζωές στην Καταιγίδα” είναι ένα ιδιαίτερο μυθιστόρημα, ένα ψυχολογικό θρίλερ, που διερευνά ψυχολογικές και κοινωνικές καταστάσεις, “πώς μπορεί κανείς να κάνει το είναι θέλω και το θέλω μπορώ”,”πώς μπορεί η αγάπη και ο έρωτας να ξεπεράσουν τον θάνατο”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας.
Και τα δύο βιβλία έχουν έντονο ταξιδιωτικό χαρακτήρα,και όπως είπε ο Παναγιώτης Γιαννουλέας, και παράλληλα με την αστυνομική πλοκή και το μυστήριο, θέτουν υπαρξιακά ερωτήματα.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Στα σχέδια του μεσσήνιου συγγραφέα είναι ένα νέο βιβλίο,επίσης αστυνομικό μυθιστόρημα, που θα αφορά το ηλεκτρονικό έγκλημα, και το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο, ενώ μέχρι το φθινόπωρο θα έχει επανεκδοθεί το πρώτο του βιβλίο “Ομίχλη στο Κόκκινο Κάστρο”.

Δημοφιλέστερα

To Top