Μεσσηνιακα

Αθήνα-Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος – Trigilidas

Μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα, Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος Πλάκα, Μοναστηράκι !!!
Αναχώρηση:   17 Φεβρουαρίου.
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Συγκέντρωση των εκδρομέων στην κεντρική πλατεία στις 07:45 π.μ. στη Νέδοντος, (όπισθεν Notos Galleries). Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 08:00 π.μ. για την Αθήνα. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι το Κέντρο Πολιτισμού Σταυρός Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσετε το χώρο. Συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στο κέντρο της Αθήνας. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθείτε στην Πλάκα, στο Θησείο και στο Μοναστηράκι. Το βράδυ θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση μέσω Τρίπολης. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.
 
Τιμή συμμετοχής:€ 20,00 κατ΄άτομο.€ 15,00 παιδιά 4-12 ετών.ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.* Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.* Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία ( Μουσείο Ακρόπολης € 5,00 το άτομο)  και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά,ποτά,συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά,φιλοδωρήματα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.
 

Περισσότερα στο trigilidas.gr

Δημοφιλέστερα

To Top