Μεσσηνιακα

Άγιος Εφραίμ – Άγιος Κυπριανός

 


 

17 Μαρτίου 2018.

Μονοήμερη εκδρομή

Μονή Αγ. Εφραίμ στην Νέα Μάκρη

& Άγιος Κυπριανός


μόνο με € 20,00 !!  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:15π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για την Μονή Αγίου Εφραίμ μ’ ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στον Άγιο Εφραιμ. Εκκλησιασμός και χρόνος ελεύθερος, για προσκύνημα και ξεκούραση.Θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γευμα σε μια από τις τοπικές ταβέρνες της περιοχής της Νέα Μάκρης. Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, το οποιο βρίσκεται στα όρια του ιστορικού δήμου Φυλής (Χασιά Αττικής), στους νοτιοδυτικούς πρόποδες της Πάρνηθας. Επίσκεψη & προσκύνημα.Στη συνέχεια, αναχώρηση για Καλαμάτα μ΄ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
€ 20,00 το άτομο.
€ 15,00 παιδιά έως 12 έτων.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
– Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
– Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
– Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

 



Περισσότερα στο trigilidas.gr

Δημοφιλέστερα

To Top